Дали заради порно списанието, което криеше под леглото на 14, или благодарение на свободния достъп до интернет, повечето от нас се сблъскват с огромно разочарование в леглото, още преди да знаят какво е секса.

Докато в много отношения порното е прекрасно, това е доста глупав начин да разбереш какво е действително секс и може да доведе до някои доста съкрушителни моменти в живота ти.

Освен това в училище наистина не предлагат добре обмислено обучение за сексуалното здраве. Може би е време да се приложат алтернативни варианти, пише Мак Лейморекс от Vice.

Тази седмица любимият сайт за възрастни Pornhub стартира своя Сексуален Уелнес център – безплатен подсайт обяснен като “онлайн ресурс с цел да представи на читателите информация и съвети относно сексуалността, сексуалното здраве и взаимоотношения.”

Pornhub дори пусна видео с автентичен порно-качество на звука, за да обясни новата инициатива.

Сайтът ще бъде воден от д-р Лори Бетито, която е дългогодишен психолог специализиран в сексуалната терапия. “Едно нещо, което разбрах е, че без значение от нашето минало или желания, сексуално образованието – психическо, физическо, емоционално и духовно – играе жизнено важна роля в нашето общество”, казва тя в съобщение за пресата. “Винаги съм мечтаела да се свързвам, общувам, образовам и информирам с хора по целия свят в огромен мащаб.”

Сайтът съдържа статии на теми, които най-вероятно няма да бъдат обсъждани в класната стая, като кои са топ еротичните пози за лесбийки. Секс-училището на Pornhub разполага и с опцията за въпрос-отговор, дискусии за взаимоотношенията и полово предаваните болести.

Може да посетиш Pornhub тук. И в случай, че имаш някакви въпроси, пиши имейл на д-р Лори на drlaurie@pornhub.com.