news4u

Близо месец федералното правителство на САЩ е затворено. Оказва се, освен с протести и търсене на начин да се справят с липсата на заплата, служителите оползотворяват свободното си време с гледане на видеа в Pornhub. Сайтът направи проучване за покачилото се потребление и резултатите са… интересни.

Тръмп отказа да подпише бюджета за правителството и от 22 декември 800 000 служители са жертва на СТЕНАТА му… През първите две седмици след затварянето бяха коледно-новогодишните празници и периодът не беше атрактивен за проучване. Навън е студено, хората са в къщи, а обстановката предразполага за приятни мигове под завивките. През третата, вече работна седмица (7-11 януари) обаче, проучването отчeте необичайно покачване на трафика в сайта с 5.94% .

Часовете на потребление са красноречиви. Обичайният пик е периодът от 13:00 часа до полунощ. След последвалата вълна от безработни, изключили сутрешните аларми за събуждане, среднощните посещения са се увеличили с 14% над средните стойности за разлика от почти непокътнатите такива (даже намалени) в периода 9:00 – 10:00 часа сутрин. Следобедните, обичайно работни часове, са с покачени стойности от 7%, над средните.

Трафикът конкретно във Вашингтон е с подобни показатели за периода – повишено дневно потребление с 6.32 %, където след полунощ посетителите на Pornhub са се увеличили с 12% над средните обичайни стойности. Отново, за разлика от сутрешните. Жените потребители в района на столицата също са се увеличили. Конкретно с 12.3% над средното ниво. Както и времето прекарано в “гледане”: от 10 мин и 37 сек до 11 мин и 10 сек.

Категориите, които представляват най-голям интерес са:

Сред природата +71%
Тройка +66%
Стар/Млад +60%

Малки гърди +57%
Squirt +54%
Една жена +53%
Cuckold (съпруг гледа как друг мъж е с жена му) +49%
Транс +37%

…и така, работата по покачване нивата на допамин е с добри показатели. Компенсирайте САЩ!

news4u

news4u