Привет. Най-добрият начин да погледнеш себе си на фокус, е като се състезаваш съссобствените си възможности.

Винаги мечтайте и се целете по-високо, отколкото знаете, че можете. Не се задоволявайте само с това да бъдете по-добри от съвременницитеили предшествениците си. Опитвайте се да бъдете по-добри от самите себе си.

Уилям Фокнър

По-добре да се извиниш късно, отколкото никога. Въпреки че няма наличие на особена утеха.

Когато си в празнично настроение, все ще се намерят сили за някоя и друга промяна къмдобро.

Сякаш най-удачно е да се извъртиш така, че да си с гръб към годината, когато пристигне, за да неличи колко очакваш да ти даде.

Светът се превръща в една идея по-самотна и неосветена палатка, след като една горяласилно досега светлина угасне. Джордж Майкъл си отиде малко преди преиздаванетона албума му Listen Without Prejudice Vol. 1 (1990) и биографичния филм за негос участието на Стиви Уондър и Елтън Джон. Загубата на музикалната иконапровокира множество реакции в социалните мрежи.

Най-добре те познава този, който чува различните нюанси в музиката и в живота.

Актрисата Сара Мишел Гелар пък изрази съболезнования за певеца Бой Джордж вместо за починалияДжордж Майкъл. Нелепости под път и над път.

А най-добрият начин да си спомниш за някого, е като чуеш как се е шегувал. Джордж Майкъл дадетласък на един феномен в интернет пространството, който тепърва щеше да се разраства- Carpool Karaoke с водещ Джеймс Кордън.

Постиженията на групата Wham! и соловата кариера на Джордж Майкъл го изстрелват на първо място като най-честопусканият изпълнител по британските радиостанции между 1984г. и 2004 г.

Джей Кей Роулинг те подсеща, че Коледа е просто обикновен ден от годината. Ако имаш късмета даси с близките си и да разполагаш с малко от най-необходимото, значи си късметлия.

По празници е препоръчително да носиш по една спасителна напитка в джоба си. За всеки случай.

Зимната приказка далеч не е необходимо да се смята за клише, когато леко можеш да заобиколишстуда.

От друга страна клишето понякога е твърде вкусно, за да му устоиш. Затова си действаш поотработената схема с шамарения сладкиш.

Празнична приказка, накъдрена на фона на Космоса, се разказва по Коледа.

A междувременно снежни човеци се оформят на шестата по големина луна на Сатурн.

Това, което ме убива – всеки си мисли, че харесвам джаз.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg