Привет. Най-трудно е да устоиш на изкушение, което е способно да ти устои.

Дълго време едничката ми цел в живота бе да се саморазрушавам. И ето че веднъж ми се прииска щастие. Ужасно е, срам ме е,простете ми, но един ден изпаднах в плен на вулгарното изкушение да бъдащастлив. По-късно разбрах, че това е най-добрият начин да се саморазрушиш.

Фредерик Бегбеде

Очакваме усилени дебати от декоративни кандидат-президенти.

Тогава, когато разбираш, че си в беда.

Някои неща изпъкват независимо от фона зад тях. Като българския марамалад до голия Юън Макгрегър.

Кейт Мидълтън присъства на премиерата на филма A street cat named Bob, базиран на книгатабестселър, която разказва историята на Джеймс Бауен – пристрастен към дрогата времисия, чийто живот се преобръща, след като се запознава с оранжева котка. Присрещата си с херцогинята обаче Боб беше безразличен и размахваше изнервеноопашка.

Повечето момичета си татуират делфинчета. Кеша си татуира арктически зъбат кит.

Адам Ливайн разкри вдъхновението за името на малката му дещеричка. „Реших, че съм измислил най-страхотнотоиме за бебето, но когато попитах Елън какво мисли за него, тя го обяви за ужасноиме.“ Водещата бързо предложила пет нови имена – едно, от които, било Дъсти. И така след още някой и друг спор със съпругата му, малката Дъсти се появила на бял свят.

Конън О‘Браян и Раян Рейнолдс на снимачната площадка на The notebook 2. Бебешко синьо и много нежност в една прегръдка.

Зак Ефрон сам пуска слухове за нов албум. Тайната се крие между едно вдишване вдъхновение и едно издишване еуфория.

Междувременно някой с нетърпение очаква уикенда.

Белият лист е най-добър слушател и облекчител на душевни терзания.

Бързо и ритмично дъвчене в час.

„Джакузи на отчаянието“ е смъртоносно езеро на 1 километър под повърхността наМексиканския залив. Концентрацията на сол е убийствена, а в допълнение иманаличие на метан. Всяко живо същество стиска палци да не се озове в джакузито.

Най-големият телескоп в света ще се придвижи от Хаваите към Канарските острови. Местнотонаселение не го иска и това е.

Приказките не са съвсем изсмукани от пръстите. Живият живот е вдъхновение.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg