Любовно писмо, а не сексемес

Колажи: MILF и Петров

КОМУНИКАЦИИ

На Майче си

от MILF и Петров

Миуо Майче, тука направо си еба пи*чката лелина.

Пиша ти така писмо, щото ако за сѐки смс ше ми праат такива панаири, аренема нужда некой от Тайланд или от на майка си у пут*ката да ми се праи. Многоме дразнат всички, миуо. Ако не е Радан, ше е Лозан. Ако не е Лозан, ше еЕрдоган, писнА ми.

Един есемес му пратих на Лозан, орева орталъка, не можело било така. Добрече нямам вайбър, щото иначе ти се сещаш какво щех да му пратя хехе.

Хем им казвам – мене кучетата ме яли, ама на сърце са ми България,стабилността и ти да си ми се върнеш от тая Барцелона. Не слушай какви глупостиговорат за мене, че съм бил имάл други жени… само на тебе съм ти купѝл къща.Не съм като оня цървул женен от весесѐто, дето за два часа бил писάл есемеси спет жени… Е, аз затова ли им дадох пари за ремонти?! Да ми рутят пи*чки вработно време.

Бия ги секи път на изборите и на карате мога да ги бия, ама на – страх ги е.

И друго. Напоследък бая народ умреха. Не се ли пазат тия хора, не се ли оглеждат бе? 90-те години ги оцелехме, сега в тия меки времена да умреш си епозор! Това не е европейско, Майче. А на мойте плещи и Европа лежи и Германия иинтеграция и сичко. Тука що бежанците не посегат? Щото си пазим жените! Кактоси те пазя теб – в сърцето и на Барцелона.

Пише ми оня кретен кмет на Стрелча есемес да ходим да ги побратимяваме сКьолн, и ми вика че и за мен щяло да има, без да требва да купувам “Шервиньон”.Ама на мене цялата тая работа в Кьолн ми се вижда малко насилена. Майче, в таяБарцелона германка виждала ли си?! Ама и да не си, си виждάла Ангела… Е,според тебе некой ше иска ли да я пипне таа? И то па един път да ги харесанекой тея германки, те веднага изнасилване, викат. И затва му викам на тоя от СатовчаСтрелча “Заеби с тия глупости, не се праи така. По-европейски дай да гиправим нещата.”

Сега ше гледаме мач с Пепи, хванали сме бас. Аз му викам, че челсито и арсенала равен ше направят, че е по-коректно така. Той вика – не, ама толковаразбира от отношения. И аз си го ебавам дали има турски живак в ракията, дето ядонесъл, дето я спечелѝх миналия път на мача на челсито.

Не слушай какви глупости говорат за мене, че съм бил имάл други жени… само на тебе съм ти купѝл къща

И комунистите ме дразнят, Майче. Ти знаеш, дедо ми са го преследвали, а па баба ми беше партиен член. Или обратното, не помя, ама тоя Първанов на мен шеми поставя ултиматуми за Бокова. Аз тая Бокова не че не се гордея с нея, ама теза тва време не си ли уредиха сами всичкото, бе? И на тех ли да им помагам вхобитата? Ше ме разкъсат, Майче, за тебе нищо нема да остане.

И да не каеш, че само се оплаквам – да кажа и нещо позитивно. Чарли Шийн!Хаха, и аз не го схванах това от първия път, ама после се сетих, че в тая Америкасигурно и той е станал пидал. И като казах пидал – чета моите приятелижурналистите, дето ме канят да им играя тенис. Оказва се, че всички, които мекритикуват били гейове. Според мен злобеят, защото не могат да ме имат, понежесъм си като цяло само твой!

Я тоя Янето (че нали за меките става дума) как се раздава момчето за мен, като футболист от национала в чалгадискотека хехе. Пратих един смс на Митко въввесесе и като се разсмърдя работата, Янето така скочи да ме защитава, че ей сясъм му взел едни пържолки тука.

Сега ше ти затварям. Демек, ше свършвам, ама още от телефоните се обърквам,миуо. Пратил съм ти чанта на поискване. Пак е “Шатовалон”, каквито гихаресваш.

Твой бистришки тигър,
Б.

ПП. Ако ме попиташ  “ой тигре, тигре, имаш ли пари”, ше ти кажа, че имам, хехе. Да го имаш ти напредвид.Айде да си пуснеш “Тигре, тигре” сега и няма да плачеш.