Привет. Нещата не са нито толкова лоши, нито толкова добри. Такива могат да бъдат единствено, ако им придадеш такъв оттенък.

Кофти свят, мъчен. Не си ли от жилаво тесто, като нищо се разхлопваш, развинтваш и разпадаш още преди да си навършил трийсет.

Стивън Кинг

Тази седмица всеки започва да се пита какво всъщност са му отнели и изведнъж осъзнава мащабите на отнетото.

Буда беше казал, че ние сме това, което мислим. Затова и очакваме най-доброто от тази ни дейност.

Колкото до някои от предложенията – безспорно съдържат известна логика, на която следва да се обърне внимание.

По случайно стечение на обстоятелствата Матю Пери и Джъстин Трюдо са учили в едно и също училище. Нещо повече – актьорът от сериала Приятели пази в спомените си една история, с която не се гордее особено. В пети клас Пери набива бъдещия канадски министър-председател. Вероятните окуражителни думи, които си е приказвал сам на себе си Трюдо по онова време – „Ще преживея и това, и ще стана премиер“, може да се окажат и най-големият стимул в живота му. Колкото до Чандлър – всепризнат шегобиец. Никой не може да му се сърди.

Бившият президент Барак Обама не е единственият, който извлича максимума от живота извън Белия дом. Мишел отпразнува първия ден на пролетта, като сподели снимка с най-любимите патриотични кучета на Америка.

А дали Никол Шерцингер публикува своя снимка с послание – От Русия с любов с едната цел да подразни Мария Шарапова, само тя си знае.

From Russia with Love 💋

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on

Изглежда обаче възможния запратен повод за гняв към тенисистката удари рикошет. Шарапова си е в офиса и не се тревожи особено.

In motion

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Междувременно Емили Ратайковски и Бела Хадид са някъде надалеч, но все пак изпитват нуждата да отразят в дневника си в социалните мрежи нещата, които не им се иска да забравят скоро.

Someone got a sunburn

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

BEST DAY!!!!happy place 🌿🌴🌿❤️💛💚🖤❤️💛💚🦋🦋

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

 

Чарли Шийн – млад и съсипан. Eдна идея дори още по-добра негова версия. Само чичо Чарли е наясно как винаги се озовава на гребена на приятната страна на нещата.

‪Sleep deprivation ‬ ‪2.0 looked ‬ ‪good ‬ ‪on me‬ ‪©‬

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

Иначе бягството от онова моделско съвършенство може да те направи забавен и евентуално – очарователен.

А Торес отпразнува 33. Прекараните дни в болницата след инцидента на терена вече са история и всичко изглежда значително по-оптимистично с триетажна торта в ръце.

Листокрилата пеперуда е специалистът по дегизировката. Кацне ли върху дърво, никак не е лесно, да я откроиш, тъй като притворените й крила я карат да приеме вид на листо. Това изглежда е и ключът към пълноценното спокойствие.

A чрез музиката всяко нещо, което трудно можеш да изразиш с думи, изведнъж си идва на мястото. Където и без това винаги си е било.

Сценичното име Вин Дизел всъщност е анаграма от I end lives. Истинското име на звездата е Марк Синклеър. Още една причина да продължиш да се заглеждаш по-продължително в едни привидно случайни неща.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg