Привет. Благородството изисква да живее у хората в настоящия момент, за да им се наложида измислят нови начини за разширяване на света.

Ние толкова повече обичаме хората, колкото повече те са импулсивни и спонтанни. Колкотопо-малко мисли или знае човек за своите добродетели, толкова повече гохаресваме… Един велик човек не знае, че е велик. Трябва да минат едно или двестолетия, та този факт да се прояви.

Ралф УолдоЕмерсън

Кръговратът на живота е особено несправедлив от човешка гледна точка.

Капитулираме пред един живот без написани букви и разяснения.

Блажено изгубени някъде там из коридорите на лабиринта.

Доналд Тръмп има проблеми с намирането на музикални изпълнители, които да озвучатвстъпването му в длъжност. Певицата Айдина Мензел предлага една добраалтернатива – ако съпругът на Мелания не открие певец за своето мини парти,тогава няма да е зле самият Тръмп да се пробва с пеенето. Един президент трябвада може всичко.

От друга страна Алек Болдуин му е голям почитател и не би отказал някое и друго участие. Бек Бенет в ролята на Путин направи празнична визита на Тръмп (Болдуин) в политически скеч. Голият до кръста Путинпристига през комина и носи подаръци.

Джей Кей Роулинг намира някоя и друга пукнатина в изказа на Тръмп.

Зад всеки успешен президент стои по един засмян снежен човек, който да го насърчава.

Фронтменът на Ролинг стоунс Мик Джагър си хареса необичайно име за новородения си син – ДевъроОктейвиън Базил. Името никак не е случайно, тъй като това е осмото дете заДжагър, който стана на 73 години в началото на декември. Един рокдинозавър знаекак да живее, не го мисли.

Семейството на актьорите Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс може да се похвали с наситена с емоции седмица.След като отбелязаха подобаващо новоприсъединилата се звезда на Алеята на славатана Рейнолдс, решиха да добавят малко магия, като посетят Дисниленд, за даотпразнуват втория рожден ден на двегодишната им дъщеря Джеймс.

Спомен за хипи движението, който те кара да извадиш ръце от джобовете и мислено да се пренесешкъдето пожелаеш.

Идея как да си сготвиш, за да не останеш гладен, един вид. А ако има възможност – и да вземешсребърен медал.

Ако Марс беше на мястото на Луната – един поглед крадешком.

Почитателите на магията участват в множество процеси, без дори да подозират.

Плуването е повод за радост на всеки мускул, който те подкрепя ежеминутно.

Направени не за да служат на човека, а за да се радват на неговото отсъствие.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg