Не. Не сме спрели да се интересуваме от сериозна литература. Няма как обаче да ни убегне една неочаквана комбинация, която предстои тези дни да представи съвместната си книга. Темата е вечна и любима. СЕКС. А, авторите са – Памела Андерсън и Равин Шмули Ботеак. Поясняваме, за да избегнем съмнения, за съвпадения на имена и фетишистки титли:

Памела, известна с ролята си в сериала Спасители на плажа, където участва 5 сезона. Рекордьор на Playboy с 14 корици. Плеймейт и международен секс символ. Първият секс запис в семейното огнище със съпруг номер 1.

Шмули, известен с това, че се промотира като Равина на звездите, в т.ч. Майкъл Джексън, който съветва да се фокусира върху благотворителност вместо злочестото турнето за завръщане на сцената. Написал 30 книги, измежду които бестселъра “Кашер Секс” и водещ на ТВ предаване “Шалом в къщи”, през 2006 и 2007 година по TLC.

Никога не е гледал сериала “Спасители на плажа”, защото излъчването му е съвпаднало с периода на изучаване на религиозните текстове и последното нещо, което са имали тогава е било телевизор.

Смейство

Памела: двама синове, Брандън (21) и Дилън (20) от съпруга си Томи Ли. Няма деца от следващите си два брака – с Кид Рок и Рик Саломон. Изнасилена на 13-годишна възраст.

Шмули: 9 деца на възраст между 9 и 29 години, със съпругата си от 30 години Деби.

Happy Valentine’s Day #wcw #waybackwednesday #beautyandthebeast #valentinesday

A post shared by Shmuley Boteach (@rabbishmuley) on

Религия:

Памела: Никога не е давала публична изява на вярванията си, но обича изкуството на религията, вярата, митологията и поезията.

Шмули: Ортодоксален евреин.

Политика:

Памела: Дългогодишен активист в защита на животните. Личен приятел с Джулиян Асандж, който посещава не еднократно в посолството на Еквадор в Лондон. Тази седмица, тя дори обновила действията си в негова защита.

Шмули: Републиканец. През 2012 година губи битката за място в конгреса от Ню Джърси срещу Бил Паскръл.

I am a friend and supporter of Wikileaks’ founder Julian Assange who has been holed up in Ecuador’s London Embassy now for 6 years for the only reason that he defended our right to know the truth about practices of successive US governments and other Western powers. Julian is a freedom fighter. In supporting him we stand up for Freedom of Speech and Democracy. Recent developments, silencing Julian by cutting off his access to the internet and his right to receive visitors, are the exact opposite: they are anti-human and anti-freedom. The world needs Wikileaks to hold governments and political leaders to account. Everything is connected: free speech, human rights, and my ultimate fight to Save the Planet and humanity from wars, never ending crises and ultimate destruction.  Please support me in my fight to firstly restore Julian’s access to the outside world and, more pertinent, to regain his personal freedom in putting an end to his arbitrary detention. A 2016 UN decision states precisely that. Julian Assange must walk out of the Ecuadorian Embassy in London a Free Man. Vivienne Westwood @viviennewestwood @climaterevolution #viviennewestwood #julianassange @wikileaks_official_account #pamelaanderson #ecuador #ecuadorianembassy #london #vigil

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Срещат се за пръв път в кафетерия в Малибу чрез общ приятел –  милиардерът Шелдън Аделсън, съсед на плеймейтката. Разговорът започва от любопитството на Равина спрямо пълното разминаване на личния и публичен образ на Памела. Не след дълго навлиза остро и в темата за порнографията.

Тя не вярва, че Playboy е порнографско издание – счита го за арт. Аз с уважение отказвам да приема това. споделя Ботеак.

С течение на времето двамата се инициират нови срещи, по време на които споделят, забележи! общото си мнение за деструктивния принос на порнографията в културата ни, пристрастяващия ефект и обществена опасност. Дори направиха съвместна лекция в Оксфорд по темата пред 1000  души.

Явно именно книга е следващият логичен ход за религиозно сексуалната комбина.

Връзката (между двама души) не може да бъде функционална. според Равина. Приятелски брак – най-добри приятели, довършващи взаимно изреченията си, поделяйки по равно месечните вноски по потребителски кредити – всичко това е хубаво, но не достатъчно. Трябва да бъдете любовници.  Връзките не трябва да бъдат ограничаващи. Душите би трябвало да се извисяват и наелектризират взаимно. С Памела сме съгласни, че това не се случва в днешно време и ни се иска да се възроди.

Той дори е учуден от семейните ценности, които тя защитава, давайки пример с нейните родители и бидейки един вечен романтик. Тя, въпреки че не е еврейка, намира много вечни истини в неговите проповеди и концепцията му за брак. И двамата споделят мнението, че сексуалната революция ни е дала много свобода и нов възглед към начина, по който изживяваме връзките си, но също така и лош секс. Имам много приятели от това време, които твърдят, че свободната любов ги е направила самотници.,  твърди Памела.

Книгата на Памела Андерсън (50) и Равин Шмули Ботеак  (51) “Похот за любов” (Lust for Love) излиза на пазара в САЩ идната седмица. В нея една жена, възприемана като порно звезда, която свободно можеш да потупаш по задните части и един свещеник проповядват заедно за нова сетивна революция, при която доминира свързването между партньори в спалнята не само на плътско ниво.

Не знаем за теб, но сме любопитни егоист-и, които скептично възприемат комбинацията, но и реалисти. Ако ще четем за секс, то нека да е от извора – за Памела имението Плейбой е като втори дом! Що се отнася до духовната част, глупак е онзи който не я разбира и не я търси. Или просто не обича секса. Не го е изживявал в тази форма. Мастурбацията и еднонощните хрумки, възприемаме еднакво. Еднакво не ни дават онази завършеност на съвкуплението с взаимна страст, по-дълбока от експлоцията и високо над “свърши ли?”. Та защо не и Равин?