Не. Не сме спрели да се интересуваме от сериозна литература. Няма как обаче да ни убегне една неочаквана комбинация, която предстои тези дни да представи съвместната си книга. Темата е вечна и любима. СЕКС. А, авторите са – Памела Андерсън и Равин Шмули Ботеак. Поясняваме, за да избегнем съмнения, за съвпадения на имена и фетишистки титли:

Памела, известна с ролята си в сериала Спасители на плажа, където участва 5 сезона. Рекордьор на Playboy с 14 корици. Плеймейт и международен секс символ. Първият секс запис в семейното огнище със съпруг номер 1.

Шмули, известен с това, че се промотира като Равина на звездите, в т.ч. Майкъл Джексън, който съветва да се фокусира върху благотворителност вместо злочестото турнето за завръщане на сцената. Написал 30 книги, измежду които бестселъра “Кашер Секс” и водещ на ТВ предаване “Шалом в къщи”, през 2006 и 2007 година по TLC.

Никога не е гледал сериала “Спасители на плажа”, защото излъчването му е съвпаднало с периода на изучаване на религиозните текстове и последното нещо, което са имали тогава е било телевизор.

Смейство

Памела: двама синове, Брандън (21) и Дилън (20) от съпруга си Томи Ли. Няма деца от следващите си два брака – с Кид Рок и Рик Саломон. Изнасилена на 13-годишна възраст.

Шмули: 9 деца на възраст между 9 и 29 години, със съпругата си от 30 години Деби.

Happy Valentine’s Day #wcw #waybackwednesday #beautyandthebeast #valentinesday

A post shared by Shmuley Boteach (@rabbishmuley) on

Религия:

Памела: Никога не е давала публична изява на вярванията си, но обича изкуството на религията, вярата, митологията и поезията.

Шмули: Ортодоксален евреин.

Политика:

Памела: Дългогодишен активист в защита на животните. Личен приятел с Джулиян Асандж, който посещава не еднократно в посолството на Еквадор в Лондон. Тази седмица, тя дори обновила действията си в негова защита.

Шмули: Републиканец. През 2012 година губи битката за място в конгреса от Ню Джърси срещу Бил Паскръл.

Срещат се за пръв път в кафетерия в Малибу чрез общ приятел –  милиардерът Шелдън Аделсън, съсед на плеймейтката. Разговорът започва от любопитството на Равина спрямо пълното разминаване на личния и публичен образ на Памела. Не след дълго навлиза остро и в темата за порнографията.

Тя не вярва, че Playboy е порнографско издание – счита го за арт. Аз с уважение отказвам да приема това. споделя Ботеак.

С течение на времето двамата се инициират нови срещи, по време на които споделят, забележи! общото си мнение за деструктивния принос на порнографията в културата ни, пристрастяващия ефект и обществена опасност. Дори направиха съвместна лекция в Оксфорд по темата пред 1000  души.

Явно именно книга е следващият логичен ход за религиозно сексуалната комбина.

Връзката (между двама души) не може да бъде функционална. според Равина. Приятелски брак – най-добри приятели, довършващи взаимно изреченията си, поделяйки по равно месечните вноски по потребителски кредити – всичко това е хубаво, но не достатъчно. Трябва да бъдете любовници.  Връзките не трябва да бъдат ограничаващи. Душите би трябвало да се извисяват и наелектризират взаимно. С Памела сме съгласни, че това не се случва в днешно време и ни се иска да се възроди.

Той дори е учуден от семейните ценности, които тя защитава, давайки пример с нейните родители и бидейки един вечен романтик. Тя, въпреки че не е еврейка, намира много вечни истини в неговите проповеди и концепцията му за брак. И двамата споделят мнението, че сексуалната революция ни е дала много свобода и нов възглед към начина, по който изживяваме връзките си, но също така и лош секс. Имам много приятели от това време, които твърдят, че свободната любов ги е направила самотници.,  твърди Памела.

Книгата на Памела Андерсън (50) и Равин Шмули Ботеак  (51) “Похот за любов” (Lust for Love) излиза на пазара в САЩ идната седмица. В нея една жена, възприемана като порно звезда, която свободно можеш да потупаш по задните части и един свещеник проповядват заедно за нова сетивна революция, при която доминира свързването между партньори в спалнята не само на плътско ниво.

Не знаем за теб, но сме любопитни егоист-и, които скептично възприемат комбинацията, но и реалисти. Ако ще четем за секс, то нека да е от извора – за Памела имението Плейбой е като втори дом! Що се отнася до духовната част, глупак е онзи който не я разбира и не я търси. Или просто не обича секса. Не го е изживявал в тази форма. Мастурбацията и еднонощните хрумки, възприемаме еднакво. Еднакво не ни дават онази завършеност на съвкуплението с взаимна страст, по-дълбока от експлоцията и високо над “свърши ли?”. Та защо не и Равин?