Привет. Почти всеки си пази по някоя и друга жълта стотинка или поне парченце дъвка в джоба, за да е сигурен, че все ще си намери нещо, като скрие ръка вътре.

Помни, Ред, надеждата е нещо хубаво, може би сред най-хубавите неща, а те никога не умират. Въпросът е дали да се вкопчиш в живота или в смъртта.

 Анди Дюфрейн / Изкуплението Шоушенк

Погледнато странично, човек само хаби време и нерви в безпокойство какво мислят останалите за него. Особено като се има предвид колко рядко се сещат да мислят за каквото и да било.

Българската култура, като цяло, винаги е била дълбоко провинциална и комплексарска, създавана според аршините и вкусовет…

Публикувахте от Christo Komarnitski в 3 април 2017 г.

Моля ви, подискутирайте още малко бъдещата книгата на Криско, та да спести някой лев от реклама момчето. А ние да се ориентираме кой е либерален културтрегер и кой – консервативен.

Публикувахте от Dragomir Simeonov в 3 април 2017 г.

КАКЪВ ДА БЪДАзнам каквода си мисля за тебти знаеш лизнам дори как да тиго обясня ноне мога да го разберавместо теб—–

Публикувахте от Toma Markov в 2 април 2017 г.

А междувременно нещата си следват своята схема и трудно биха спрели, за да чуят нечие възмущение.

Гледам пълно с възмутени хора, че Криско щял да пише книга. Първо, Криско надали ще пише книга с държавни средства. Так…

Публикувахте от Letiashtata Kozzila Erato в 3 април 2017 г.

Понеделнишки разбор на уикенда в офиса: „Не ги разбирам жените: каза, че е купила това бельо специално за мен, а после се разсърди и си тръгна, когато го облякох!”

Публикувахте от Luben Dilov в 3 април 2017 г.

Съвсем скоро след като канадският премиер Джъстин Трюдо предизвика Матю Пери на реванш, който да разреши спора им от пети клас, актьорът изпрати своя мъдър отговор. Пери отказа най-учтиво, по начин, по който само един Чандлър Бинг може.

Иначе Трюдо сме го виждали в костюми с вратовръзки и дори с боксови ръкавици, но истината изисква да признаем, че най-артистичният и кежуал вид на канадеца се побира в една пижама. Цялата работа на дъждовните недели е в това да напомнят, че можеш да си нарисуваш далеч по-приятна действителност.

По стъпките на същата схема Пинк те съветва да избягваш да се доверяваш напълно на заложените стандарти за пропорции, тъй като е доказано, че в повечето случаи водят до мъчително недоволство. Най-лесно можеш да ги избегнеш, като си създадеш собствена вътрешна система на баланс.

Изглежда наследникът на Шакира пък расте в едно музикално-спортно семейство и всячески извлича най-доброто от това, което го заобикаля.

Mi bebito deportista! My little athlete! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Ако краката ти все още висят във въздуха, значи може да си оставил седмицата да върти педалите вместо теб. А гледките наоколо хич не са лоши.

Opening day! ⚾️🍻 Let's go Dodgers! Thanks @budweiser #dodgerburger #sponsored

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Opening day at the Dodgers baby ⚾️ 🇺🇸

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

What #MondayBlues? 💙 #FloralVibes courtesy of @draperjames

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Дейвид Боуи, от друга страна, винаги е имал нуждата да бъде нещо повече от човек. Най-вероятно затова и му личало, че отвътре бил в позиция като за вечен полет.

Baby David Bowie

Публикувахте от Cinemania в 3 април 2017 г.

Мъглявината Пламък в съзвездието Орион е странна смесица от нажежен газ и тъмни прахови облаци. На пръв поглед разполага с всичко необходимо, за да си устрои идеалното космическо празненство.

И отново към едно скорошно празненство, но този път земно. София вече 138 години все така вярно и красиво стои на пост като столица на България.

Цветовете на пролетта

Публикувахте от Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia в 3 април 2017 г.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg