Привет. Да постигнеш близост през далечината всъщност е една съвсем възможна мисия.

Освен многото други велики неща на които те учи шаха, той също те възпитава и на това да контролираш първоначалната си превъзбуда от факта, че си видял възможно добро решение. Шахът те учи да мислиш, преди да действаш, както и на това да имаш обективен поглед, когато си в беда.

Стенли Кубрик

Време е да заложим на благоразумието, което всъщност е и най-естественият механизъм на действие.

Ататюрк извади Турция от средновековието и я вкара в 20-ти век. Ердоган е на път да поправи това. Една чудесна страна, е…

Публикувахте от Емил Илиев Кошлуков в 13 март 2017 г.

Новината следва да съдържа в себе си нещо ново и непознато до този момент. Колкото до политиката – отдавана сме се запознали с нейната упадъчност.

Всичко в повече само може да те направи по-неспокоен и окаян, при което панически да потърсиш утеха в миналото.

А така както е тръгнало е твърде вероятно от другата страна все още да търсим смисъла.

 Оказва се, че Адел през цялото време се е промъквала зад феновете си по турнета. В кутия. На колела. Всичко това с цел гарантиране на безопасността на певицата по пътя към сцената, който е осеян с хора в нужда за селфита и прегръдки. Важно е да отбележим, че кутията сама по себе си е част от оборудването и не е направена с цел да пренася чупливата Адел насам-натам. По тази причина вероятно е и особено задушно, независимо от предварителните обещания за средна уютност.

Обещанията за уютност по време на едно скорошно интервю с Виктория Бекъм пък са напълно спазени. Все пак съществува възможност въпросът – какво е това спайс гърл, да не премине границите на учтивостта, ако ти го зададе невръстно момиченце.

А снимките, на които се снимаш самичък, често имат навика да омръзват бързо. Направиш няколко физиономии, и вече си се нагледал на себе си. Дори и да си Антонио Бандерас. Затова най-добре си вземи някого за компания.

Beautiful day in #Lausanne #Switzerland 🇨🇭 😎 Besos #NicoleKimpel #happymonday #sun #sunny #suiza @nickykim2807

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

 

Карла Бруни пък смята за необходимо да озвучи понеделника, за да я следва ритъмът през цялата седмица.

Късметът обикновено е на някакви си един-два разкрача до пълното си изскачане на повърхността.

Jealous @monicarosestyle @kfc

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Entrenando antes del partido 👍☀️

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

Дървесните жаби на Аляска имат способността да се превръщат в ледени висулки, за да преживеят суровата зима, а през пролетта да се размразяват, за да се върнат отново към живота. Междувременно един малък хитър мозък продължава да работи.

Има нещо подозрително в това, че хората с приятна външност започват да си приличат в някоя и друга фаза от живота си. Лорънс навремето е била същински Тимбърлейк.

А прекосяването на седмицата не е особено лесно. Въпреки това съвсем скоро ще ти връчи тържествена покана за петъка, като види силния ти устрем и общия ти клетнически вид.

Monday motivation…

Публикувахте от Quentin Tarantino Fan Club в 13 март 2017 г.

За всеки случай – бъди над нещата. Ако се чудиш накъде да въртиш педалите – карай все направо, картофите няма да пострадат.

Публикувахте от People of Sofia в 13 март 2017 г.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg