Тази събота, на 29.09.18 излиза новият албум на Канйе, озаглавен “YANDHI” или комбинация от имената “Ye” и “Gahndhi”, подобно на “Ye” and “Jesus” за “Yeezus”. Това ще е третата премиера на албум за изпълнителя тази година, предхождана от “Ye” и колаборацията му “Kids See Ghosts” с Кид Кaди. В деня на премиерата Канйе ще участва в шоуто, спечелило осем награди Еми миналата седмица и общо 65 за почти 44-годишната си история – SNL (Saturday Night Live).

Преди да отправи критиките си към живота в социалните мрежи, придружени от предложение за среща между техните управляващи, той сподели снимки, промотиращи предстоящата премиера на Yandhi. След видеото, показващо впечатляваща холограмен арт на обложката, на албума

View this post on Instagram

holographic

A post shared by ye (@kanyewest) on

Ye продължи с различни постове, показващи лаконичните билбордове от различни места.

View this post on Instagram

YANDHI 9 29 18

A post shared by ye (@kanyewest) on

View this post on Instagram

YANDHI 9 29 18

A post shared by ye (@kanyewest) on

Типично за Канйе, веднъж привлякъл вниманието, започна с отправяне на послания, а именно:

View this post on Instagram

a lot of human beings think this is what love means

A post shared by ye (@kanyewest) on

Много човешки същества мислят, че това е значението на любовта

Следват постове от чат между Канйе и Бен Шверин, Вицепрезидент Партньорства в Snarchat

Има хора, които се самоубиват, защото не са получили достатъчно харесвания. В търсене на утвърждение, в симулацията. Нуждаем се от среща, излъчвана на живо между Джак Дорси (Бел.ред. Twitter), Кевин Систром (Бел.ред. Instagram), Майк Кригер (Бел.ред. Instagram), Марк Зукърбърг (Бел.ред. Facebook) и Ивън Спигъл (Snapchat). Говорейки от мое име, аз искам да бъда част от социалните мрежи с опция да не бъдат показвани броя на последователите ми и този на харесванията, които имам. 

Показвайки броя лайкове публично и поставяйки ги под критика е все едно да показваш колко пари имаш в банковата си сметка или да напишеш размера на пениса върху блузата си.

Съжалявам за късния отговор.

Да градим

Предпочитам да получа от някой ПРОЗРЕНИЕ, отколкото ВЪЛНЕНИЕ

Хората винаги се опитват да те разВЪЛНУВАТ, за да те манипулират. Те ще имат ПРОЗРЕНИЕ и няма да го споделят с теб

ИЗЛАГАНЕТО НА ПОКАЗ е ключът

View this post on Instagram

‪convo with Ben Schwerin from Snapchat‬

A post shared by ye (@kanyewest) on

БШ: Само искам да знаеш, че те слушаме и сме тук за теб. Мисля, че това което казваш е много силно и навременно. Винаги сме искали да предоставяме услуга, която да дава възможност на хората да бъдат креативни и изразяват себе си… Никога не е било заради суетата на отчитаните цифри, които да определят хората или техните ценности. Затова никога не сме имали опции за коментари или харесвания. Мисля, че постоянните само-сравнения с “перфектния” живот на другите и чувството, че си в безкраен контекст на популярност може да е много негативно преживяване. Бихме могли да говорим за това по всяко време, само ми кажи. Имаме няколко много добри идеи когато си готов 🙂

КУ: Прекрасно. Мога ли да споделя това?

БШ: Да и благодаря, че попита 🙂