Привет. Ако попиташ един художник на случайнo хрумнали неща какво рисува в настоящия момент, съвсем вероятно е и той самият още да не знае.

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни, затова трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде. А всички наши мечти мога да се сбъднат – ако имаме куражa да ги преследваме. Именно това е, което прави живота интересен – възможността да осъществиш мечтите си.

Хорхе Луис Борхес

Февруари може и да е муден месец, но не е изключено да осъществиш историите, които носеше целия месец януари в главата си.

Фройд и Юнг на баня… Февруари е тежък месец, ако не можете да си позволите наркотици и психоаналитици, винаги ще се на…

Публикувахте от Luben Dilov в 31 януари 2017 г.

Това, разбира се, зависи и от целите, които са в списъка ти за тази година.

Следващата възможна стъпка в еволюцията би била да можем да гласуваме на едни машини за други машини.

Междувременно във ваканционния дневник на Барак Обама се шири името на остров Некер. Слънце, джапанки, къси панталони, бивш президент с обърната шапка назад и неговата първа дама на плитки. Президентските обрати на живота вече не са в състояние да уплашат семейство Обама. Почивката на средностатистическия (не)президент е най-сладка.

За тези, които биха взели участие във филма Fifty Shades Darker, но нямат средства за направата на своя собствена Червена стая на болката, Елън Дедженеръс има едно специално промоционално предложение. Пародията Fifty Shades Darkest с по-интригуващ сюжет и значително по-малък бюджет.

Джей Кей Роулинг е добра в това да ни предпазва от привидно скучния живот с фентъзи историите за магьосници, както и с репликите си срещу порицатели в социалните мрежи след заявената анти- Тръмп позиция. Критиката е за забавление – на Роулинг никога не й писва да отговаря остроумно.

А Бионсе е бременна с близнаци и в близките няколко дни този факт ще пищи в социалните мрежи без индикация за край.

Напълно излишно е да се опитваш да се противопоставяш на идеята за широка усмивка. Рано или късно ще те осени.

Mood du jour 🎸🍀 Bonne journée à tous 💋

A photo posted by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on

А дългите вечери с приятели далеч не са изгубено време, особено когато ги имаш документирани.

Big 3️⃣

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

Въпреки това имат способността да затриват цели ценни утринни часове в една дълга процесия от сън и екзистенциални въпроси.

 

Някои се справят със стреса, като използват въображението си и си представят, чe Бекъм ги аплодира за преполовяването на седмицата. Нищожен факт, но като се замислиш, понякога си е цяло постижение.

Без съмнение на всеки от време на време му се приисква да е Батман, Спайдърмен или Дядо Коледа. Дори на Майкъл Джексън понякога му е омръзвало да бъде крал на попа.

И въпреки всичко, всяко живо същество на Земята е тук с определен смисъл и цел.

Според проучване марсианската почва е особено добра за отглеждане на аспержи, боб и ряпа, но пък е прекалено киселинна за ягоди и боровинки.

По-отдавнашните приятели са си все същите. Само че отдавна вече ги няма.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg