Собственикът на ФК Левски Спас Русев и неговата съпруга поканиха на вечеря в четвъртък футболистите, треньорския щаб и ръководството на клуба. Елитен ресторант бе резервиран само за сините, а сбирката беше класически тийм-билдинг с много смях, общи снимки и приятни разговори, целящи сполтяването на практически новия тим.

Домакинът Русев първи, а после – по протокол – акостира капитанът Божидар Митрев. След него се появиха и най-младите в тима Ивайло Найденов, Илия Юруков, Станислав Иванов и Димитър Шейтанов.

Последваха хора от администрацията, скаутското звено и помощник-треньорът Асен Букарев със съпругата си, спортният директор Даниел Боримиров и неговата жена Афродита.

Малко по-късно към събитието се присъединиха Алекс Боримиров и сърбинът Милош Цветкович. Вратарят Сашо Любенов впечатли със своята половинка – бившата гимнастичка Цвети Стоянова. Компания им правеше новото попълнение Холмар Ейолфсон, който тепърва се запознава с града. Давид Яблонски и Димитър Пиргов пристигнаха заедно. Румънците Серджиу Буш и Нелуц Рошу явно са взели под крилото си новобранеца Жерсон Кабрал, който бе последният трансфер в Левски. Антонио Вутов влезе в луксозния ресторант със своята половинка, като очевидно са намерили кой да гледа сина им Диего. В тяхната компания бе един от любимците на феновете – Роман Прохазка. Черешката на тортата бяха най-големите звезди в Левски Габриел Обертан и Гомес. Французинът пристигна със своята атрактивна дама, а Жорди слезе от такси с русокосата си съпруга, която се усмихна при журналистическото внимание. Към партито се присъединиха Георги Ангелов, Иван Горанов и Васил Панайотов, който също се радваше на дамска компания. Италианските асистенти в Левски дойдоха в баровския клуб с преводача Тодор Симов. Изпълнителният директор Красимир Иванов също бе с жена си. Последни на купона се появиха Делио Роси, съпругата му и дъщеря им. Това беше първата публична поява на хора от фамилията на италианския специалист в София. Синьора Роси е за първи път в България, след като мъжът й подписа с Левски. Изисканата вечеря е първа по рода си и говори, че Левски сериозно е влязъл под кожата на Спас Русев. Подобни сбирки са характерни за солидните европейски клубове. Жуниор Мапуку впечатли с колоритния си вид и поздрави на входа на скъпарското заведение на чист български. Той очевидно помага за адаптацията в Левски на французина Антони Белмонт, като двамата дойдоха заедно на партито.