Привет. На днешната дата за първи път се появява слухът за съществуването на чудовище в шотландското езеро Лох Нес. Търсачи на истории, необременени с излишна доза реализъм, се втурват към малкото градче, за да видят какво може да ги чака на повърхността. Така и не успяват да видят нещото със собствените си очи, но това не им пречи да цъкнат копчето на въображението си и да доукрасят наличната история. В този дух, съвсем естествено и без излишни усилия, Неси пробива в света на медиите. А ние, макар и да не се доверяваме изцяло на всички медии, съвсем сигурно се нареждаме сред хората, които вярват в чудеса и в Неси.

Фантастиката и фентъзито са като спортен уред за мисълта –  не могат да те отведат никъде, но тренират мускула, с който можеш да стигнеш навсякъде.

Тери Пратчет

Разтриваме очи с върха на пръстите и откриваме, че и през лятото има за всекиго по нещо.

"Гришо печели в Синсинати,националният по футбол – в Син Сити."🇧🇬️#MA4KAIGRI6O

Публикувахте от Емил Джасим в 20 август 2017 г.

григор димитров спечели турнир, българия продължава да губи страната си, иглика василева има рожден ден, ремонтът на орл…

Публикувахте от Stefan Ivanov в 20 август 2017 г.

Следваме естествената логиката на нещата, а именно – ако някой забогатее, се появява и съвсем реалната възможност да започне и да снобее.

Аз пък съм сигурен, че Доган е прочел 23 000 тома литература. Всеки лист от тях – малък формат, с картинка, сериен номер и воден знак.

Публикувахте от Dragomir Simeonov в 21 август 2017 г.

ПрЕатели, сараят на Доган е хотел само с две звезди. И като добавим, че гледа пауни (вместо кокошки) – съвсем заприличва тая работа на замогнало се селячество 🙂

Публикувахте от Polina Paunova в 21 август 2017 г.

Междувременно изоставените късчета дъвка от миналите сезони на риалититата ни дават представа какво предстои да се опита да се залепи и тази есен върху нас.

Понеже наближава септември, а телевизиите започват битката на риалититата, днес се замислих какъв би бил моят избор, ако…

Публикувахте от Venci Micoff в 21 август 2017 г.

Във вторник Слънцето бавно полазва по земята, а някой се мести заедно с него, в опит да си намери нещо утешително за следване.

Освежаваме речника на киселите физиономии срещу нас и животът ни доказано става по-пълноценен.

Да припомним – най-добрата услуга, която можеш да си направиш, е да замениш звука на бормашини с птичи песни.

Слънцето се скри плътно зад Луната и остави видима само светещата си корона. В САЩ се порадваха на гледката през очилата подобаващо, като се има предвид, че последното слънчево затъмнение над страната им е отдало чест през далечната 1979 година.

‪Well done Sun!‬ ‪  Well done Moon!‬ ‪  CHEERS!!‬ ‪  x‬ ‪ ©‬ ‪  #CataractParty ‬

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

Guys! #eclipse2017

A post shared by Elizabeth Banks (@elizabethbanks) on

Total eclipse vibes

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Moments before… #pathoftotality #totaleclipse

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Eclipse 2017

A post shared by Martin Scorsese (@martinscorsese_) on

Getting excited to see the #solareclipse !! Hopefully everyone has their #isocertifiedglasses 💛🌞

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Ready for the future. #eclipse

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Обикновено по правило винаги се намира някой, който да отправи поглед точно натам, накъдето предварително му е казано да не поглежда. Доналд Тръмп се загледа очи в очи с огненото кълбо в типично свой стил, а отговорът отгоре засенчи дори неговия блясък.

А у нас нещата може и да се движат по линията горе-долу, но нещо все така весело ни кара да се изправяме на пети и да се протягаме към горето.

Горе-долу..

A post shared by Julian Vergov (@julianvergovnet) on

Нашият шампион 🏆🏆🎾☺ #ourchampion #winner2017 #grigordimitrov #cincinattimasters

A post shared by Никол Станкулова (@nstankulova) on

В този дух и днес започваме и приключваме историите си с хубавите неща, без да се зачитаме излишно в инструкциите. Щастлив вторник!

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg