Измина близо година от излизането на третата част на сериала Туин Пийкс. Феновете нетърпеливо очакват премиерата на документалния филм за дамата с дънера, изиграна от Катрин Кълсън, която почина от рак на 71-годишна възраст през 2015 година.

А, Дейвид Линч прави намеци, че не е готов да изостави историята за Лора Палмър и Кери Пейдж. Миналата седмица по време на представянето на мемоарната си книга Стая за мечти, той е запитан дали има интерес да снима нов сезон на сериала. В отговора си за евентуално продължение казва, че го “влече, но има множество спънки”, без да пояснява от какво естество.

Книгата Стая за мечти e хибрид между мемоар и биография. Безпрецедентен поглед върху личния и творчески път на Линч, описан от самия него, негови колеги, приятели и семейство.

Едно е сигурно, не за пръв път Линч намеква за четвърти сезон след премиерата през 2017-та година, когато ноември месец отговорът му беше “Никога не казвай никога”. Не толкова лаконичен е Кайл Маклоклан: Мисля, че подобен тип развитие със сигурност е възможно. Мисля, че всички ние чакаме Дейвид да получи искра на вдъхновение, която да следваме. Би било невероятно пътешествие. Бих изоставил всичко за да му се отдам.

🎙

A post shared by @ twinpeaksoutofcontext on