“Is this the real life?
Is this just fantasy?”

      Вторникът е втори опит на понеделника, който още от неделя вечер знаеше, че ще започнеш с фалстарт. Сякаш когато Господ е създавал седмицата е казал: “Ето ти още един шанс да прецакаш нещата.” Но това са божии дела. Ние сме тук, за да съгрешаваме сладко с понеделниците си. На простосмъртните им трябват простички неща. Easy come, easy go…

Изобщо не знам за вас, обаче аз: спах следобед, препичах се на слънце, преди това ядох божествен боб, сега разхождам куч…

Публикувахте от Polina Paunova в 4 септември 2017 г.

Истината е, че по-важно от това накъде сме се запътили, е с кого искаме да отидем. Тогава и 40 години през пустинята са нищо работа!

Но там накъдето сме тръгнали, никой не се връща, а и някои пристигнаха прекалено рано. В момента в Рая тече трескава подготовка за грандиозно празненство. Чува се суматоха, в която тракат сребърни прибори, а кристални чаши си казват предварително “Наздраве!” в ръцете на келнерите. В белия простор има едва доловимо ехо – ангелският хор се разпява:

Galileo, Galileo,
Galileo, Galileo,
Galileo Figaro
Magnificoooo!

Съвършенството е единствена опция, защото Фреди Меркюри навършва земните 71 години и добавя още една към вечността.

The Birthday Boy!"Let's Turn It On…!"#freddiemercury #happybirthday

Публикувахте от Freddie Mercury в 4 септември 2017 г.

Но на Земята всичко е по старо му.

Хората така и не разбраха, че да вървиш по пясъка не е като да ти хвърлят прах в очите и знаем, че не всеки от Виноградец превръща водата във вино, нале…

126 гилзи на купона във Виноградец. Сто. Двайсет. И шест. А детето с един изстрел убило човек…

Публикувахте от Теодор Михайлов в 4 септември 2017 г.

За съжаление, вечно млади са само Alphaville в едноименния си клип, нашето време изтича. Докога мама ще ни готви, тате ще ни дава джобни, а децата ще стрелят вместо нас? Вторник е и е време да свършим нещо сами.

На 33 Пеевски е богат и солиден, контролира вестници и пуска жълти сайтове, а Ким Чен Ун пуска ракети на същата възраст. Вие какво правите с живота си, а?

Публикувахте от Ruslan Trad в 4 септември 2017 г.

А!

A post shared by Julian Vergov (@julianvergovnet) on

А след здравата работа нека е блажéн вечният делник.

Off-season Monday _____________________ #summerinseptember

A post shared by Ivet Lalova (@ivet_lalova) on

Както всичко у нас, така и действителността е малко объркваща. Черното никога не е черно и бялото е малко по-мръсно от необходимото. Предразсъдъците си дължим на отминал болезнен опит, тýри му пепел вместо хаштаг.

Чувам високо, на глас, "Тигре, тигре" и онемявам. Викам за справка. Поглеждам Маугли и що да видя 👀. Одахнахси!(книжката е черно/бяла)

Публикувахте от Ivan Chervenkov в 4 септември 2017 г.

И нещо черно-бяло, което в себе си побира пъстротата на света, което по принцип е с(ц)ветът ти…

#breezygirl #mygirl

A post shared by Marten Roberto (@martenroberto) on

Ретрото е на мода и “Ех, едно време” всичко беше по-яко, защото беше млад и докато превърташе VHS касетката назад, тя те гледаше с влажен поглед…

#sweethome #vhsart# @twinset_bulgaria #flowers#💐

A post shared by Dilyana Popova (@dilyanapopova_official) on