Привет. Фактът, че не виждаш добре надалече, е само повод да си измислиш нещо по-красиво за гледане в далечината.

Съдбата е нещо добро, когато се развива в твоя полза. Когато не се развива в твоя полза, не я наричай съдба. Наречи я несправедливост, предателство или просто лош късмет.

Джоузеф Хелър

Пролет е. Сутрин ставаш, отиваш да водиш твоите си битки, пък каквото ще да се случва по-нататък.

Пролет! Дори на разногледият му се иска да тръгне, където му видят очите. В тази връзка малко приложна зоология: Кокошк…

Публикувахте от Luben Dilov в 22 март 2017 г.

А бъдещето не е изключено да е благосклонно – нищо чудно да се окажем с трийсет стотинки напред в най-скоро време.

Иначе главите може и да се завъртат, но това не винаги означава, че мозъкът ще ги последва.

Нема нищо по-красиво от това, че тютюнопроизводителите получават субсидии да отглеждат нещо, причиняващо рак, докато едн…

Публикувахте от Samuil Petkanov в 21 март 2017 г.

Година след терора в Брюксел нападение в сърцето на Лондон. Мъж се вряза с автомобила си в пешеходците на моста Уестминстър. След това се насочи към парламента на Великобритания, където се блъсна в заграждения и намушка с нож полицаи. Равносметката – петима загинали и над 40 ранени. Понякога сякаш някакво чудовищно създание се настанява у човека и не го пуска за дълго. Това изглежда е единственото обяснение за някои негови постъпки.

❤🙏🏽💔 #PrayForLondon 💔🙏🏽❤

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Светлините на Айфеловата угаснаха в знак на солидарност, че още някой е напуснал света по начин, по който изобщо не е трябвало.

А животът продължава своя неспирен ход и всеки търси за какво да се улови, за да продължи. На Световния ден на водата вчера всички се обединиха около идеята за едно по-добро бъдеще. Сега остава и желанието да достигне своята крайна форма – действието.

W is for WE….We are all responsible for changing the 🌎 #W4Water @drop4drop

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

#WorldWaterDay is here and millions of people are still without safe drinking water. Find out more @drop4drop

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on

Деми Ловато демонстрира завидна самоувереност и невъзмутимост, след като хакери се добраха до нейни интимни фотоси. Певицата се нареди редом до знаменитости като Ема Уотсън и Аманда Сайфрид, чиито лични снимки се разпостраниха в интернет пространството, без тяхно съгласие. Изглежда Дисни певицата не го преживява особено тежко и е решила да се осланя на своето прословуто мото „Let it go“.

Алек Болдуин пък дотолкова се усъвършенства в ролята си на американския президент Доналд Тръмп, че вече предава опита си и на новото поколение. Всъщност перфектното присвиване на устни изисква продължителна тренировка на лицевите мускули.

А хората какво ли не правят в името на целенасоченото опразване на портфейла на останалите, ако съдържанието му ще се премести в техния. Вече всеки, който си мечтае за среща насаме и отблизо  с Джъстин Трюдо, може да сключи сделка и да си го вземе у тях за 59.99 долара. Канадският премиер в пратката ще си е същият, само че от картон. Правителството на страната с оригиналния кленов сироп обаче няма да ти позволи да го водиш на официални събития със себе си.

Съществува теория, според която миграцията на пеперудите Монарх е доказателство за съществуването на Бог. В продължение на една година се раждат четири отделни поколения. Първите три имат средна продължителност на живота около пет-шест седмици. Четвъртото поколение има една особеност – нарича се Метусалем – кръстено на най-дълголетния човек, за когото се споменава в Библията. Това поколение остава живо до завършването на осем месечната миграция.

А оформяне на лицето на човешкия ембрион е нещо също толкова особено и необяснимо.

Голяма част от статистите във филма Полет над кукувиче гнездо всъщност са автентични пациенти на психиатрична клиника. Колкото до МакMърфи – той е не по-малко луд в стремежа си да им вдъхне кураж.

А ние посрещаме деня с очакването, че ще е хубав.

#sunshineyday

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg