Един от най-малкото вероятни фетиши се оказа изненадващо популярен. Киханетовъзбужда повече от 500 000 потребители, решили да споделят своите истории в Sneezing Fetish Forum, пише Сара Йоунг в Independent.

Членоветевъв форума разказват за нестандартните си сексуални предпочитания и от къдеидват уникалните им капризи. Един оттях споделя, че е осъзнал необичайнияси фетиш към кихането едва на осем години. “На компютъра си търсих хора, коитокихат почти постоянно. Когато се прибирах у дома, веднага сядах на компютъра и поглеждах неща за кихане в продължение на часове.”По онова време нямах представа защо се чувствам толкова “странно”, но когато бях на 11, помислих,какво всъщносте фетиша и разбрах,че това е моят”, разкрива той.

Някои отпотребителите  документират опитите им да се разболеят, така че да могат да кихат по цял ден – “Знам, че това е странно, но когато съм болен имунната ми система е изключително силна. Може би просто ми трябва малко излагане настуденото време, за да се свестя. Така че вечер накисвамкраката си в студена вода и бягам навън”.

Други описват любовтаот пръв поглед точно с кихавицата: “Тя имаше невероятно лице точно преди да кихне”.

Раздел, наречен”медийни архиви” позволява на потребителите да споделят клипове наизвестни личности, спортни звезди и членове на обществото, които са били уловени в съкровения момент по телевизията или във филмите.

Наздраве!