Здрасти. Това е ПИСМО-то, в което подбрахме вълненията в социалните мрежи през изминалите 24 часа. А те не бяха никак малко.

Меркурий застана на пътя между Земята и Слънцето. Тази гледка заслужава да се види, не само защото се случва 13 пъти на век.

Има и други, доста по-странни и необясними работи. Например:

Продължаваме с ревюта на полезни изобретения, от огромно значение. 

Това чудо може да улесни живота ни до безкрайност. Погледни и тук, за да разбереш какво още се случва с Apple.

Оставаме на линия. Въпреки проблемите покрай делото срещу Dr. Luke, поп дивата Кеша увери, че няма да спира да радва феновете си. Почитателите ѝ могат да я видят на сцената на лятното турне в щатите Mad Decent Block Party. Имаме и друго предложение, много по-щедро и изгодно (клик тук).

Стана време за хубави жени, но друго ще ни побърка. Това време няма ли най-накрая да се оправи – ще нарамим шезлонга и където сварим там. Точно като Шейк. Ирина Шейк.

А ето го и новият Том Круз, пардон – Лестат. Какъв по-прекрасен избор от Джаред Лето за главната роля в Интервю с вампир?! Римейкът на култовия филм е в предпродукция, а ние нямаме търпение.

Прекрасни новини за прекрасната форма, в която се намира Стилиян Петров. Капитанът на Астън Вила организира благотворителен голф турнир, който приключи на официална вечеря. Над 80 души се включиха в специален търг, организиран от фондацията на Петров. Парите отидоха по сметката на детската болница в Бирмингам.

Така се посреща шампион – с гайди и тъпани. Цветанов най-вероятно върти чевермето (виж тук).

След цялата сладникава история това ни остави кисел вкус в устата. 

За финал – в защита и неприкосновеност на късите поли и ние сме готови да стачкуваме още сега:

Чао.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg