Здрасти с ПИСМО #70, в което събрахме по-интересното от социалните мрежи през изминалите 24 часа. То се знае откъде ще започнем (повече за филма виж тук), макар че това чувство за хумор взе да ни гъделичка:

Иначе взе да става страшно. Виж новата виртуална реалност тук:

На улицата търговците на слънчоглед се оплакват от същото:

И още статистика:

Конкуренцията на пазара може да бъде буквално жестока:

А междувременно на плажа в Калифорния:

Докато се кефим на ритъма на Коачела имаме тъжни новини за почитателите на Roxette. Шведското дуо оповести, че отменя концертите си в Европа това лято и слага край на турнетата си, заради здравословното състояние на Мари Фредриксон. Певицата се завърна на сцената през 2009 година, след като бе диагностицирана с мозъчен тумор и се подложи на лечение срещу заболяването през 2002 г. За нас беше чест, Roxette:

Пред други е целият път. Какъвто и талант да имаш, по-важно е да си вярваш, доказва го Михаела Филева, показва, че я бива и в летенето:

Като стана дума за български таланти – където и да идем си тръгваме с наградите – поздрави на Бахаров:

На вълна актьорско майсторство – ясно е, че за красотата няма възраст. Както и нямаме търпение да видим Камерън на 50:

Криминале: Амбър Хърд се призна за виновна за нелегален внос на любимите си кучета в Австралия. Съпругата на Джони Деп е обвинена, че заедно с известния си съпруг е внесла два йоркширски териера, без да уведоми ветеринарните власти и е фалшифицирала документите на любимците си. Случаят бе наречен „войната на териерите” и може да доведе до глоба в размер на 100 000 австралийски долара или затвор до 10 години за Амбър:

NB: на 22 април отбелязваме Деня на Земята, но не само този ден е повод да засадиш дърво, да изключиш лаптопа или да събереш боклука разделно.

Станахме прекалено романтични. Е, понякога мечтите се сбъдват:

Всяко нещо с времето си, нали така:

Усмихнете се, ден по-малко до петък:

До скоро.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg