Саманта е блян на цяло едно поколение. 
Никой от тираджиите, шофьорите на автобуси и бедни студенти от 80-те не знаеше, че едрогърдата кака, която си купуваха на плакат от стрелбищата – тези молове на разврата и хазарта – всъщност пее. Тя не само пее, но има и 6 албума. Последният – Angel with an Attitude – излезе през 2005-та. Естествено, че има ремикс на вечното “Touch Me (I Want Your Body)” – парчето, с което тя завинаги ще остане в касетофоните ни.

Всъщност гръдната обиколка на Саманта не чак толкова голяма.

Дори и в най-добрите си времена лейди Фокс е пъчила около 86-87 см. гръд, демек – чашка D. Не че сме претенциозни, но повечето хора си мислят че гръдната й обиколка е като екватора. Истината обаче е, че Саманта привлича с леко дискотраш вид, което я прави най-сниманата пинъп гърл на 80-те в Британия.

Снимка: Playboy

Саманта е рокендрол.

Освен, че е имала връзка с Пол Стенли от Kiss (оня къдрав смешник, който май опъна и нашата Соня Васи), вероятно е пристанала и на вечният ни идол Леми Килмистър. Фактите обаче са доста по-тъжни. Саманта е лесбийка. Имаше приятелка, която почина от рак през 2015 г.

Си Си Кеч е абсолютна звезда на соца в БГ.

Мацката гостува у нас през 1987 в зала Универсиада. Лайфът е заснет от БНТ и въртян до откат по празници. Не минаваше банкет без 2-3 песни от нейния репертоар. Дори уикипедията й на български е по-дълга от английската версия.

Си Си Кеч е пънк.

Има дълги on-off отношения с абсолютните доайени на диското Модър Токинг. Накрая им тегли една майна и започва да се оправя сама (не буквално, де). Обяви кариерата си за приключена през 2012, но ето че идва у нас. Освен това – все още е доста секси.

Си Си записва за Hansa Records.

Това е едно немалко студио в Берлин, вляво когато тръгнеш от площада за Кройцберг. В него са записвали Боуи в берлинския си период, ранните Депеш и великия Achtung Baby на Ю Ту.

Сандра пъшка сексуално.

Помниш ли парчето “Sadeness” на Енигма. Едно от най-сексуалните парчета, наред с “Justify my Love” на Мадона според хиляди класации. Точно това е Сандра – тогава съпруга на основателя на групата Майкъл Крету, с когото се разведе през 2007.

Сандра е била по-продавана от Мадона.

Е, да – за един малък момент, но са били на един ринг и кръвта на Луиза Чиконе е хвърчала в публиката. И нищо чудно – ако се сетим какви тъпи песни има Мадона в началото .

И трите диви не изглеждат зле, колкото и да мислиш обратното.

Да, знаем че си ги въртял на плочи, онанирал си на поне една от тях, баща ти е пил ракия (със зелена салата и много репички) с колеги и магнетофон на повечето песни, държал си в бележника си снимки купени от стрелбището, но…! Те все още изглеждат яко – убеди се сам на 29-ти април.

Липсва ни Сабрина.

И особено онова велико лекопоказващо се зърно в “Boys”. И защо – по дяволите – не подгряват Братя Аргирови?

Дискодивите имат лайф на 29 април в Арена Армеец благодарение на Keen Acts.

18:30 – Вратите отварят
19:00 – WARM UP с Emil Doesn’t Drive, Moustache Love и Radio ENERGY
20:15 – Show INTRO
20:30 – SAMANTHA FOX
21:30 – SANDRA
22:30 – CC CATCH
23:20 – After party