Здравейте с ПИСМО#47, в което събрахме най-актуалното от социалните мрежи през изминалия ден. Имаме за всеки по нещо – какви закани се чуха от Пулев към Чисора и обратното, кои са холивудски дъщери за пример, как разводът вдъхнови Гуен Стефани, откъде да се сдобиете с нов разсад от домати… Но нека започнем така:

Така и не разбрахме как се приготвят тези апетитни американски палачанки, но изглеждат като чудесно начало на всеки един четвъртък:

Предлагаме ви обзор на вчерашния ден в статус на Христо Иванов. Няма спор, че сме в блатото – там сме.

И докато на всички им е удобно да мислят, че „днешната младеж“ е съставена от класове полуидиоти, реалността (естествено) е съвсем различна и хора като Емил Джасим много добре знаят това (как ромският славей попадна в класация на NYT – клик тук):

Малкото памет на телефона понякога не е проблем, а решение. Оръжието е бутонът delete:

Като стана дума за оръжие – Пулев и Чисора любезно си размениха „комплименти“ преди срещата им на 7-ми май в Хамбург, на която ще стане ясно кой е новият европейски шампион в тежка категория:

Докато шофьорите по улиците се разправят с бухалки и железни боксове, тези каратисти раздават шамари с крак. Припомняме как се чупи схемата с клик тук.

Продължаваме да следим местоположението на посланика на добра воля на ООН – Анджелина Джоли. Вчера тя се оказа заклещена между имигранти и журналисти, докато се опитваше да стигне до бежанския лагер в Пирей край гръцката граница. И получи бурни аплодисменти от феновете си:

Селена Гомес изместиТейлър Суифт от челната позиция в Инстаграм. Сега латината има 69,4 милиона последователи – с 2000 повече от тези на колежката си. Гомес успя да пререди дори Ким Кардашиян (63,6 милиона последователи), без да пуска своя гола снимка. 

Така де – и Тейлър Суифт има нужда да си отдъхне от Инстаграм и в момента набляга на туитовете. Макар че ние, ако бяхме на нейно място, не бихме се сетили да пипнем телефона:

А други работят здраво. Дъщерята на музиканта Лени Кравиц и актрисата Лиса Боне – Зоуи, е пример за перфектното дете на шоубизнеса. Тя успешно се изявява като модел, актриса и певица, което въобще не може да ни изненада, предвид потеклото ѝ. 

Бляскаво бъдеще предричаме и на друга звездна дъщеря за пример. Лудрес/Лола Леон е новото лице на парфюма на Stella McCartney:

Гуен Стефани е оставила зад гърба си развода си с Гавин и е ок в обятията на Блейк Шелтън, на когото е посветила най-новата си песен Misery. Двамата станаха двойка, след като предишните им половинки им изневериха:

Работният ден може да предизвика сериозно главоболие. Тази бежанка в Пакистан изхранва сама семейството си с единственото, което ѝ е останало. Да не забравяме, че най-ценното винаги се намира в главата… или върху нея:

И ние също като булката останахме изненадани от музикалния съпровод. Но какво пък – всички ще го помнят.

Понякога се изумяваме докъде е стигнало човечеството – засаждаш молив, береш домати. Още си спомняме как отглеждахме в кофичка от кисело мляко боб, завит в памук:

До утре.


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg