За 5-а поредна година, на 27 ноември (събота), ще се проведе най-голямото събитие за Facеbook & Instagram в България, по време на което стотици маркетинг специалисти и собственици на бизнес ще научат всички новости и промени в платформите.

Над 6 000 души се записаха за миналогодишното онлайн издание, от които над 2 000 гледаха събитието на живо през целия ден.

Тази година Facebook конференция 2021 отново ще е онлайн. Организаторите са подбрали лектори от големи компании, които са едни от най-опитните специалисти по дигитален маркетинг в България. Te ще споделят своите работещи практики и подходи от личния си професионален опит.

В рамките на седмица са се записали над 500 души, които с нетърпение очакват конференцията, за да се възползват от актуалните теми и да ги приложат успешно в своите бизнеси и проекти.

Тъй като интересът за събитието е голям, организаторите ни предоставиха промокод за 15% отстъпка, който нашите читатели ще могат да използват.

Промокод: F5INV

Какво ще научите на Facebook Бизнес Конференция 2021?
“Предвид все по-наложителната дигитализация на бизнесите желаещите за развитие в сферата на дигиталния маркетинг се увеличават значително. Поради тази причина ние с радост организираме подобен тип събития, които да предоставят стойностна, актуална и най-вече приложима информация за две от най-използваните социални мрежи в света – Facebook & Instagram. Целта на нашата конференция е да бъде най-практическото събитие в България. Това е причината да каним водещи експерти, които да споделят директни примери от своите успешни бизнеси” – споделя Стилиян Запорожанов, Онлайн предприемач, Facebook специалист и Организатор на събитието.
Темите за конференцията са подбрани и съобразени с актуализациите в социалната мрежа и новостите от света на маркетинга. Лекциите са изцяло практически насочени с реални примери и тактики, споделени от лектори с дългогодишен практически опит, знания и професионализъм.

Теми на конференцията:

  • Промени и новости във Facebook
  • Настройка на Facebook CAPI
  • Анализ и оптимизация след iOS14
  • Стратегии и съвети за E-commerce
  • Стратегия с магнит за B2B бизнеси
  • Фуния за скъпа услуга
  • Новости и тенденции в Instagram
  • Как да привлечем първите 10 000 последователи

Повече информация за билети, лектори и програма на конференцията може да научите, като кликнете тук: https://f5.digitalpro.bg/